Kontaktujte nás přes WhatsApp

Nová platforma kompresorů Doosan

PŘIJÍMÁME OBJEDNÁVKY

Nová platforma kompresorů Doosan

Vzhledem k nástupu emisní normy Stage V v Evropě byla kompletně přepracována řada kompresorů do 5m³/min. Ve vývojovém centru pro Evropu v Dobříši jsme měli možnost seznámit se s prototypy těchto nových kompresorů.

Na první pohled zaujme nádherný design polymérové karoserie, ve standardu jsou nově LED světla. Podle nás je jedna z nejlepších inovací možnost zvolit jako příslušenství ECOmizer, který známe z větších modelů. Jedná se o patentovaný systém Doosan, který výrazně snižuje spotřebu paliva při volnoběhu. Dále oceňujeme „zatěžovací“ tlačítko ve standardu. Odpadají tak starty s otevřenými kulovými kohouty do vysokých otáček motoru. V neposlední řadě je také důležitou novinkou příchod 14 bar verze s výkonností 3m³/min navrženou pro zafukování optických kabelů.

V kompresorech jsou nové motory Yanmar (25-47 kW) s filtry pevných částic pro splnění již zmíněné emisní normy Stage V, klíčové vlastnosti kompresorů Doosan zůstaly však zachovány:

vysoká odolnost, jednoduchost ovládání a snadná údržba

Vysoká poptávka ze západní Evropy nám nepatrně navýšila dobu dodání. Aktuálně potvrzujeme dodání přelom září/říjen pro kompresory, které budou objednány do prvního týdne v červenci.

Máme již objednáno několik kusů v různých variantách do naší půjčovny, můžete je tak naplno vyzkoušet v září.